Kunsten å lese kroppsspråk!-cover-image

Kunsten å lese kroppsspråk!

Vidar Hansen

Nesten som tankelesing! Foredrag og show med Vidar Hansen

  • 1. april 2025
  • Billetter fra420,00 kr
I godt selskapI godt selskap

Billetter

APR1

Oslo, Eldorado

tirsdag kl. 17:00

100% garanti

  • Alle billetter er originale
  • Full returrett hvis showet avlyses
  • Kundeservice fra bestilling til du sitter i setet.

Eldorado, Oslo

Bli med og opplev det nærmeste man kommer tankelesing på en scene! Og lær hvordan du selv kan kommunisere bedre med kroppsspårk og styrke din intuisjon til å forstå andre.

Den tidligere politietterforskeren Vidar Hansen er blitt kalt Norges Sherlock Holmes, etter å ha fått politiprisen for å ha pågrepet flest kriminelle i Norge. Ledelsen i politiet fikk tilsendt brev fra folk som nektet å gå i avhør med Vidar fordi de mente han så rett gjennom dem.

I dette spektakulære og lærerike showet blander Vidar Hansen tankelesing og underholdning med sin dype kunnskap om non-verbal kommunikasjon. Forskning viser at de som oppnår suksess i livet, er gode på å kommunisere med kropp og ansiktsuttrykk. Her får du de beste tipsene for å lykkes.

Kunnskap om kroppsspråk gir store fordeler i forhandlinger og gjør en bedre skikket til å knytte sterke relasjoner til andre mennesker, på jobb, i familien og blant venner. Kroppsspråket utgjør den kanskje viktigste delen av vår kommunikasjon. Hvis det ikke er samsvar mellom det vi sier og kroppsspråket vårt, vil vi automatisk tro på kroppsspråket.

Vidar Hansen viser hvor lite som skal til for å fremstå på en tydeligere og mer troverdig måte. I tillegg lærer han hva du skal se etter i andres kroppsspråk for å skille løgn fra sannhet og for å avsløre hva de rundt deg egentlig tenker og føler.

Velkommen til en utrolig underholdende og nyttig kveld!

——-

Vidar Hansen er tidligere politietterforsker og regnet som Norges ledende kroppsspråkekspert. Høsten 2020 ga han ut boken «Kunsten å lese kroppsspråk» sammen med Siri Lill Mannes. Boken har solgt over 20 000 eksemplarer og er ute i sitt fjerde opplag. Vidar er også fast kommentator på TV2 sine valgsendinger, hvor han tyder og analyserer toppolitikernes kroppsspråk. Vidar er kjent som programleder for programmet "Den nakne sannhet" på TV2. Der brukte han sine evner til å tyde kroppsspråk og avsløre løgn.